تکنیک های متمایز شدن برند اپل در کسب درآمد
آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد,کسب درآمد اینترنتی , استخدام، کاریابی، کنکور و دانشگاه

تکنیک های متمایز شدن برند اپل در کسب درآمد

  کمتر کسی پیدا می شود که استیو جابز و اپل را نشنیده باشد یکی انسانی خاص، خلاق در کسب و کار، متعهد و دارای ایده های ویژه در کسب درآمد که جهان را تحت تاثیر افکار و ایده هایش قرار داد . و اپل کمپانی بزرگی از فناوریهای روز و نوآوریهای جسورانه که نشات از فکر خلاق جابز داشت. جابز متمایز بود و کمپانی اپل را مثل خودش متمایز از سایرین کرد استیو جابز نیست ولی روح خلاق او در اپل جاری و ساری هست. کمپانی اپل چه اقداماتی در فناوری و بازاریابی و کسب درآمد انجام داد که اینگونه خاص شده است؟ مدل تبلیغاتش ، تکنیک کسب و کارش ، شیوه کسب درآمدش ، استراتژی اپل و دلیل تمایزش از سایرین در چیست؟ شش تکنیکی که اپل را از سایر برندها و رقبا در بازاریابی و کسب درآمد متمایز می کند در ادامه خواهد آمد.

باید گفت اپل در هر دو جهان بازاریابی و فناوری از طریق نوآوری در تبلیغات انقلابی به پا کرده‌است. برند تجاری اپل با استفاده از نوآوری در تبلیغات موفقیت زیادی به دست آورده که موفقیت آنها براساس استانداردهای بازاریابی است. ما فکر می‌کنیم ارائه محصولات با تصاویر ساده کارساز است، اما این‌گونه نیست.

این موفقیت تحت تاثیر خود استیو جابز و آژانس TBWA است که اپل به آن رسیده است. در طول سال ها با کمپین‌ها برای تحمیل تصویر خود استفاده کرده‌است که بتواند قدرتمند شود. ایده اصلی متحول کردن تکنولوژی، بخشی که به نظر پیچیده و غیر قابل دسترس است باید ساده به نظر برسد. این خیلی دیدنی است که با نام تجاری بتواند در راه متحد کردن یک انجمن درباره محصولات و تصویر خود در دنیا توانایی داشته‌باشد.

در نتیجه انتخاب نام تجاری برای شرکت یک پدیده نادر است. در این مقاله متوجه خواهیم شد که اپل چگونه توانسته‌است یک ارتش از طرفداران پرشور را برای انتخاب نام تجاری ایجاد کند.همچنین برخی از این اصول را در کتاب دکتر رابرت سیالدینی به نام «روانشناسی اقناع» پیدا کرده‌ایم.

۱-ایجاد حس کمبود

جسارت به دست آوردن ثروت یکی از مواردی است که به عنوان تکنیکی برای بازاریابان به خوبی شناخته شده‌است. اپل این حس را در کاربران خود به وجود می‌آورد که همه به زودی از این محصولات خسته می‌شوند و برای خرید محصول جدید اپل عجله می‌کنند. این احساس اورژانسی مصرف کننده را به سمت تصمیم برای تغییر محصول هل می‌دهد.

به عنوان مثال در طول فروش، ما باور به انجام یک معامله خوب داریم زیرا فکر می‌کنیم در یک دوره زمانی کاهش قیمت داشته‌است. با این حال، ما برای مواردی که تا الان پول خرج نکرده‌ایم هزینه می کنیم به خاطر این موضوع که ما اعتقاد داریم یک محصول خوب را خریداری کرده‌ایم.دلیل این روش این است که ما برنامه‌ریزی شده‌ایم که فکر کنیم انجام یک معامله در این مدت به سود ما خواهد بود و در هیچ زمان دیگری ما نمی‌توانیم چنین معامله‌ای انجام دهیم.

به عنوان مثال باید بدانیم که برند سهام اپل در روز های محدودی به فروش می رسد. به عنوان یک داستان، روزی به فروشگاه اپل فلوریدا رفتم؛ جایی که یکی از بزرگ ترین فروشگاه های اپل بود و می خواستم یک  آیفون جدید بخرم اما فروشنده با مهربانی به من توضیح داد که ما امروز دیگر نمی توانیم خریدوفروش کنیم زیرا که در روز فقط اجازه فروش ۸۰۰ دستگاه  آیفون را داریم و شما باید فردا به ما مراجعه کنید یعنی علاوه بر آنکه به ما  آیفون نفروخت ما را مجبور کرد که فردا دوباره به آنجا بریم و دستگاه  آیفون بخریم و این یک احساس کمبود را در مردم ایجاد می کند.

۲- تعهد و ثبات

در تمایلات مان اگر بخواهیم افراد منطقی و پایدار به نظر برسیم، تعهد و ثبات در این عرصه دو ارزش خیلی عمیق هستند. مردم در اشتباه هستند وقتی که فکر می‌کنند تغیر در ذهن‌شان یک نوع بی‌ثباتی است. افرادی که تصمیم‌های خوب می‌گیرند اغلب به عنوان انسان‌های قابل اعتماد و هوشمند شناخته می‌شوند. با استفاده از اصل ثبات و تعهد در نام تجاری اپل سیساست های این شرکت آشکار می‌شود.

همه جزییات؛ از طراحی محصول، بسته‌بندی، تبلیغات از طریق تجربه و غیره، همه و همه برای چیزهایی است که تعهد را در نزد این شرکت نشان می‌دهد. برند در نظر گرفته شده برای این شرکت کمال و برتری آن را نشان می‌دهد. طرفداران متعهدترین افراد به نام تجاری این شرکت هستند و اپل به طور کامل آنها را وارد سیستم تفکر خود کرده‌است.

ارزش منتقل شده توسط اپل آنقدر قوی است که افرادی که از محصولات اپل استفاده می‌کنند خود را عضو این شرکت می‌دانند زیرا این به دلیل ارزش نام تجاری آن است که در سیستم اعتقادی خود ریشه دارد. همیشه طوری است که محصولات غیر اپل انگار دارای یک نقص شناختی هستند.

۳-سخاوتمند نشان دادن

اپل با استفاده از این استراتژی که برخی  محصولات خود را رایگان در اختیار همه قرار می‌دهد این تصور را به وجود می‌آورد که این شرکت یک شرکت سخاوتمند است. در واقع این برند با استفاده از این روش‌های کمی و ارائه چیزهای کوچک به کاربران خود این فکر را القا می‌کند که سخاوتمند است و آنها همیشه همراه اپل خواهند ماند. معمولا این شرکت برخی زمان ها بعضی از برنامه‌های کاربردی خود را رایگان اعلام می‌کند.

۴-برانگیختن احساسات

ارتباط عاطفی با مشتریان کلید موفقیت بازاریابی در جهان امروزی است. اگر نخستین تبلیغات آی پدها را در سال ۲۰۱۰ به خاطر بیاورید، در این تبلیغات مردم با آرامش خاصی در اتاق نشیمن خود نشسته بودند و با ابزارهای جدید خود کار می کردند. آنها خوشحال و راحت بودند. در این تبلیغات اپل از ابعاد صفحه نمایش یا قدرت پردازش صحبت نمی کرد، فقط نشان می داد که مردم از آی پدهای خود لذت می برند.

حس دوست داشتن، تاثیر نفوذی و کلیدی روی ارتباط اقناعی دارد. این حس چنان قوی و قدرتمند است که اپل به عنوان یکی از ابزارهای اصلی ارتباط از آن استفاده می کند.  همه محصولات اپل از نوعی قدرت جاذبه برخوردارند که مشتریان را به خود جذب می‌کند. محصولات اپل این توانایی را دارند که کاربران و مصرف کنندگان خود را اقناع و به این واسطه در میان آنها اعتبار کسب کنند.

این نام تجاری موفق تمام نقاط ارتباطی را که با مصرف‌کنندگان و کاربران دارد، در نهایت زیبایی به یک تجربه کامل تبدیل می‌کند. اپل از همان لحظه گشودن بسته محصولات خود، چه گوشی موبایل و چه مک بوک با ابزار و لوازم‌های جانبی مختلف و چیدمان خاصی که دارد، در مصرف کننده احساس شور و شعف و هیجان به وجود می آورد.

۵-اثبات اجتماعی

اثبات اجتماعی در زمینه بازاریابی و فروش یک اصل مهم است. ما موجوداتی اجتماعی هستیم و همین دلیل مهم بودن موضوع اثبات اجتماعی را می‌رساند. اگر بخواهیم کمی عمیق‌تر این موضوع را تحلیل کنیم باید بگوییم که امروزه مردم اغلب به هنگام خریدهای بزرگ و کوچک دچار «اضطراب خرید» می‌شوند که یک پدیده طبیعی است .

برای اینکه این اضطراب به هنگام خرید از بین برود باید خریدار ببیند که افراد بسیاری این خرید را انجام داده‌اند تا مطمئن شود که کار اشتباهی انجام نمی‌دهد و با اعتماد به نفس خرید خود را انجام دهد. رسانه‌های اجتماعی یکی از ابزارهای پرقدرت برای برندها و نام‌های تجاری در راستای کسب اعتماد است.

اپل نیز از این استراتژی در جهت افزایش فروش خود استفاده می‌کند و مشتریان خود را در رسانه‌های اجتماعی برای تعامل و حرف زدن درباره محصولات خود تشویق می کند. اپل کاربران خود را ترغیب می‌کند تا تجربه های هیجان‌انگیز خود را از استفاده محصولات با دیگران به اشتراک بگذارند تا آنها هم نسبت به محصولات اپل حس اعتماد و اطمینان پیدا کنند.

کمپین تبلیغاتی اپل با شعار متفاوت فکر کنید نیز در جهت همین استراتژی فعالیت می‌کند. به این ترتیب که این کمپین این حس را در مخاطبان برمی‌انگیزد که کاربران محصولات اپل فرقه‌ای متفاوت از اجتماع هستند و از نظر هوش و ظاهر و پرستیژ اجتماعی در گروه خاصی قرار می‌گیرند.

۶-مقتدر بودن

کمپانی اپل برای نشان دادن اقتدار و اعتبار خود یا حداقل برای القای حس قدرت به کاربران به استراتژی های متنوعی روی آورده که بارز ترین آنها جنیوس بار است. درواقع اپل با اضافه کردن ویژگی‌های خاصی به محصولاتش باعث می‌شود مشتریانش او را از بقیه جدا کنند.

اپل با استفاده از جنیوس بار که یک ایستگاه پشتیبانی فنی در اپل استور است، این تصور را به مخاطبان القا می‌کند که هدایت و تعمیر محصولات اپل هوش و نبوغ خاصی را می طلبد. درواقع اپل با راه‌اندازی چنین سیستمی یک قدرت و پشتیبانی نیرومند را پشتوانه کاربران خود کرده‌است که پیچیدگی تعمیر این محصولات را فقط به دست خودش امکان‌پذیر می‌کند.

کسب درآمد . کسب درآمد اپل .استراتژی اپل . برند اپل . تکنیک اپل . تمایز اپل . شیوه کسب و کار . کمپانی اپل . مدل تبلیغات اپل



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








ارسال توسط پول دوست